VÅRA TJÄNSTER

Bäst utrustning till bästa priset

Tjänster

Energi-effektivisering

Solcell energi

Elinstallationer

Batteri installation

Smarta lösningar

Säker installation

Solcell Tjänster

Våra certifierade solcellmontörer innehar certifikat från SolarEdge samt k2 monteringssystem därför kan kunden känna sig trygg vid Solcellskungens installationer.

Installationsteamet arbetar rikstäckande vilket betyder att vi kan erbjuda kunder lika förmånliga priser i Malmö som vi kan göra till kunder i Stockholm.

Installation

Installationen av solceller tar lite olika beroende på om man väljer våra enklar ECONOMY paket eller den lyxiga PREMIUM paketet med batteri. Generellt tar monteringen av solceller 2-3 dagar. 

Vid installationen levereras alltid materialet på plats och därefter bokar montören tid för installation av anläggningen. Innan installationen skickas föranmälan in till nätägaren av våra elektriker som driftsätter anläggningen efter slutförd installation.  

Underhåll

Våra montörer erbjuder till våra kunder att kontrollera och underhålla driften av solcellsanläggningen. Genom att alla solceller inom våra STANDARD och PREMIUM paket innehåller enskilda optimerare vet montören exakt ifall en solcell inte presterar som den ska och kan enkelt byta ut dessa.

Våra installatörer erbjuder även tvätt av solceller till kunder som efterfrågar det.

Reparation

Har du idag en solcellsanläggning som inte presterar som den ska? Våra solcellsmontörer hjälper dig med förslag på åtgärder man kan göra för att höja effektiviteten av anläggningen.

Vi erbjuder även att byta ut gamla defekta solceller av senaste teknologin.

VILL DU BLI EN ÅTERFÖRSÄLJARE TILL SOLCELLKUNGEN?

Kontakta oss

  Namn

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Telefon

  Email

  Jag vill ha konsultation:

  Valfritt meddelande

  Kontakta oss